Happy New Year!



Nu är jag redo för nyår 2008!

Puss på er


The end is near!

Nu har snart ännu ett år passerat i mitt liv. Ett år som, på gott och ont, aldrig kommer tillbaka. Det har nog ändå, om jag ska sammanfatta det, varit ett fantastiskt år. Jag har mött många nya människor och skaffat mig vänner för livet.
För det är ju såhär: om inte 2008 hade funnits (som en reaktion på 2007) så hade jag aldrig blivit adopterad av min extrafamilj,Rebecka och Fredrik, jag hade aldrig haft grymma dansnätter, kareokekvällar och djupa samtal med Linda, jag hade aldrig mött min kära Göteborgsvän som fick mig att skratta igen (TACK!), jag hade aldrig lärt känna en awesome tjej vid namn Maria, jag hade aldrig träffat alla goa bebisar som fötts eller fortfarande ligger och myser i magen och jag hade aldrig bott i min fina lägenhet!
Men 2008 har ju inte varit ett lätt år... framför allt inte den första halvan. Det ska gudarna veta... Det fanns dagar då jag inte ens tog mig ur sängen, när jag bara grät och grät tills tårarna tog slut, när det kändes som om ensamheten och saknaden skulle äta upp mig inifrån. Någon sa till mig då "att det blir bättre, det kommer göra mindre ont" och det är faktiskt sant. Det blir lättare att acceptera att livet inte alltid blir som man har planerat eller önskat, men att det inte behöver vara något negativt. Det kan faktiskt vara något härligt frigörande istället!
Så, nu tänker jag som såhär att nu måste ju 2009 bli MITT år! För det är jag värd ta mig tusan!

Så nu innan året är slut vill jag skicka en hälsning till alla nära och kära:

Jag älskar er! Tack för att ni alltid finns där och lyfter mig och gör mig starkare för varje dag som går! Och om du tror att hälsningen gäller dig, så gör den antagligen det... ni är många därute som gör min vardag lite bättre! TACK!! Puss....

GOTT NYTT ÅR!


Slarv....

JA! jag vet... dålig blogguppdatering... Jag la mer eller mindre ner min blogg nu innan jul, med tron att ingen ändå läste den, men så trillade det in ett sms med efterlysning på nya blogginlägg och då kan jag ju inte svika mitt, kanske enda, fan.

Såå.... vad har nu hänt sedan sist? Massor såklart, det har ju varit julmys hos Maria, julafton, fikor med söta vänner på stan, mellandagsrea och en hel del Nintendo Wii...

Känns lite sent att berätta om allt nu, så jag slänger bara in en massa bilder och små bildtexter! ENJOY!


Mysig julfika i Maria och Johns SUPERFINA lägenhet...


Sötaste gullungarna!


Det var verkligen lusseKATTER och varje gång rebecka bet i sin gjorde jag ett litet mjauuande läte.. hehe..
Kattkanibal!!



Sen blev det ju julafton.


Lexus ska också ha en god jul!


Inte så lätt att hålla Lillebror rakt när man ska va snygg inför fotograferna.


Den här godingen tar jag gärna i julklapp...


...eller den här.


Tomten kom till slut efter mycket väntande...


...och Tyra hjälpte honom att dela ut paketen.(Till alla utom farfar, som hade blivit tvungen att gå på macken ;)   )

puss o kram

Merry Christmas!

Jag vill passa på att önska alla mina älskade vänner, nya som gamla, en riktigt GOD JUL!




Kärlek!

...

Idag är jag trött! Sovit dåligt och nu ringde klockan om att jag måste gå upp.... storm är det dessutom ute... suck!
Men bara imorgon också, sen ska jag vara ledig 10dagar!! LOVELY!

Puss på er och ha en bra dag!

Photoshop e skoj...

Jag har insett hur kul det är med photoshop! Jag är säkert inte så duktig än, men jag provar och testar och tycker iallafall det är grymt roligt. här e två bilder jag gjort nu ikväll:

okej... dom var jäkligt stora o tog lååång tid... ska googla imorgon hur jag gör dom mindre och SEN kommer dom!

Kommer även lite bilder från veckans glöggmys hos Maria.... håll ut!

Nu ska beckisen sova, för hon har lite snuva o hosta o ska kurera sig :D



now shake it up baby!

Jag vaknar med ett ryck! Det står en mördare utan ansikte och rister min säng... sakta går det upp för mig att han ju bara fanns i min onda dröm. Försöker sansa mig... men sängen fortsätter att rista. Kan det va Lexus?? Nä, han är ju i vardagsrummet. Plötsligt slutar det och jag försöker lugna mig med att det var som jag inbillade mig... Somnar om och vaknar som vanligt kvart i sju.
Slår på radion, slölyssnar på nyheterna och då: HALLELUAH!! Jag har inte blivit tokig! Det har varit ett jordskalv(!). I Skåne(!). som kändes ända upp i min lägenhet(!). 4.7 på Richtersskalan. Jag kan ju inte låta bli att tycka det är lite coolt.... Okej, väldigt coolt. Jordskalv, det e typ sånt som händer i Kina och Californien och långtbortistan.. inte i Skåne!

Fräckt! Tisdagen den 16 December 2008 var jag med om mitt första jordskalv. Hoppas det inte blir fler. Men ändå coolt!!

God natt!

Nu har vi jul här i mitt hus!

Tro nu inte för en sekund kära vänner att min helg slutade lugnt och stillsamt efter Gbg.
Nädå, jag hann med både julbord med familjen på fleninge gästgivaregård och sedan granklädning och extra julmys med Rebecka.

  

Så nu luktar hela lägenheten av granbarr, hyacinter, glögg och pepparkakor! Nu börjar det bli stämmning!


Alot of LOVE!

Helgen som gått har jag spenderat i Göteborg, med dom bästa av dom bästa, folk som får mig att må så himla bra och får mig att känna mig så avslappnad.
Körde upp efter jobb på fredagen och kom upp till Daniel vid halv nio. Då väntade mig supergo lax och hemgjord potatismos, det dukades fint och maten blev så aptitligt upplagt (även om D önskade att jag ätit 2 laxbitar så det blev snyggare uppläggning).
Resten av kvällen blev det slöande i soffan, skratt och mycket prat. Efter ett par timmars sömn (läs fyra) så var det dags att bege mig till VJ för julbak med mina sambosar!
Underbart! Helt underbart! Vi bakade lussekatter, åt skumtomtar, drack must, gjorde knäck och kola och gick så klart igenom allt det som hänt sedan sist vi sågs.











KOLLA! Jag kokar knäck!



(Okej, okej, jag erkänner! Bilden är ett montage. I själva verket satt jag på en stol och läste tidningen Hennes medans dom andra rörde, hackade och blandade.... Men jag organiserade formarna.... Tills Lisen fnysde oreda på dom allihopa! ;)  )


På lördagskvällen var vi bjudna på glöggmys hemma hos Lisen och Jonas. Mysigt var det när vi satt där och drack glögg och åt nylagade lussebullar och pratade om livet och framtiden.



En som vanligt underbar helg i goa Göteborg, hoppas det kommer en repis på den SNART!

The winner takes it all.

Dagen har varit konstig. Jag känner mig konstig. Har mått illa hela dagen och ont i magen... Nu har jag varit hemma några timmar och känner mig fortfarande konstig. känslomässigt konstig. Ensam mitt bland vänner. Älskad alldeles själv.
Ledsen mitt i glädjen. Glad i sorgen. konstig. måste men vågar inte. vågar men måste inte. eller..... måste jag? Tror jag måste det... Allt eller inget. inget att förlora. Allt att vinna.

Ibland säger andra det bättre:

The gods may throw a dice.Their minds as cold as ice.And someone way down here.Loses someone dear.
The winner takes it all.The loser has to fall.It's simple and it's plain.Why should I complain?

But tell me does she kiss.Like I used to kiss you? Does it feel the same When she calls your name?
Somewhere deep inside.You must know I miss you.But what can I say.Rules must be obeyed.

The judges will decide.The likes of me abide.Spectators of the show.Always staying low.
The game is on again.A lover or a friend.A big thing or a small.The winner takes it all...


Konstig dag, konstig jag....

julstök i tomteverkstaden!

Igår började familjen Paulssons årliga julbak här hemma hos mig.
Mamma kom hit när jag slutat jobba och sen åt vi goda landgångar och tittade på idol och jag fick städat över lägenheten i pauserna... Vid elva tiden kom vi i säng och sedan drog det igång kl 8 i morse.
Lussebullsdegen skulle röras ihop, kakorna blandas och pepparkaksdegen bli mjuk. vid halv elva kom Lina, Tyra och Zion och sen bakade vi så svetten lackade...
Men nu e det klart. skönt och gott! Och alla julklapparna är också inhandlade så nu ska jag bara ha julefrid fram till julafton :D


Tyra var imponerad av den stooora degen.

   

Pepparkakor och julbak var dock bara roligt ett tag, sedan försvann Tyra in i vardagsrummet med
film och målarbok och gosedjur. men....... dålig idé! Vänd aldrig ryggen åt ett barn och när det blir för tyst då e det illa!


Allt är frid och fröjd, fröken sitter ju och målar.... eller??


Jovisst, ungen målade... SIG SJÄLV!! haha... hon var tvungen att ringa pappa och berätta :D

Till slut blev det iallafall både lussekatter, nötkakor, bondkakor, pepparkaksrulle med saffransfyllning och så klart pepparkakor med kristyr!

   

Ja, Zion var ju också med och han var MINST lika söt som sockerkristyren, eller vad tycker ni??


nä, nu blir det filmmys med bex och nusse!



Puss och kram


RSS 2.0