Världens viktigaste accessoar...

... är dina vänner! skit i smycken, klockor och väskor, med en riktig vän på armen är du alltid välklädd!
Här har ni mina bästa accessoarer:

    

Kärlek...

Så här kul har vi HATT det i helgen!

  
  

Tokroligt på Utposten...







No words necessary!


Helt enormt!

I fredags åkte vi ner till Lund för konsert. Och inte vilken konsert som helst, utan det var som ni säkert läst här innan, äntligen dags för Jason Mraz.
Vi kommer till Lund ca 18.37 och parkerar bilen, går till McDonalds och äter och styr sen stegen mot Mejeriet.
Väl framme inser vi att det är tyst, VÄLDIGT tyst.... Kommer runt till entrén och det är helt igenbommat. stängt på Mejeriet... hmm.... rotar fram biljetterna i väskan och mycket riktigt. Där står 26/9 19.30 MEJERIET, Lund.
men på planschen som vi får syn på efter en stunds oroande, står där OLYMPEN. Då har dom alltså flyttat hela konserten utan att meddela dom som köpt biljetter.
Jaha vad gör man?? Snabba steg mot bilen (hittar den först inte, fast den är rakt framför oss), Ringer Carres pojkvän och får lite vägbeskrivning och sen gasar vi.... efter en mycket förvirrad bilfärd lyckas vi iallafall till slut hitta och kommer dit precis i tid till när han börjar spela... kunde faktiskt inte ha blivit bättre.
Han kunde inte heller ha blivit mycket bättre. Helt enorm. Jag var mållös när vi gick därifrån. WOW!
Har en hel drös med filmklipp,mmen fattar inte hur jag får in dom här, så ni får nöja er med bilder!








GRYM!!

Jason Mraz!

IKVÄLL SMÄLLER DET!



Bra start på helgen helt enkelt!

SKÅL och HEJ!

Maybe he's not that into you....?!

ja jag vet... datorfria dagar... men jag skrev ju fr.o.m ikväll och nu e jag ju på jobb och det gills inte :P

Pratade med en kompis på msn innan och jag blir så förbaskad! (inga namn nämnda som jag lovade!)
Hon har träffat en kille ganska nyligen och det har varit hur mysigt som helst, men nu helt plötsligt så börjar han bete sig jättemärkligt. Han hör fortfarande av sig, men oftast då om vardagliga saker, som väder och vind, och hennes hjärnceller jobbar twentyfourseven just nu. varför? VARFÖR! kan vi inte bara skita i alla spel och bara köra såhär: jag gillar dig, därför hör jag av mig. Jag gillar dig inte, därför hör jag inte av mig. eller rättare sagt : jag gillar dig inte, därför hör jag av mig och säger det.... Allting skulle vara så mycket enklare då. Men nu går min kär vän runt och tror, tycker, tänker och hoppas jättemycket.... Hon sa till och med så här till mig när jag började predika om att han kanske inte var så intresserad: "Men jag vet att han är intresserad annars hade han väl inte hört av sig ibland" JO! om han inte har nån bättre till hands...
OCH du, gumman, är värd så mycket mer än så!! 


Så snälla, alla killar och tjejer som läser detta, SLUTA med spelen och var tydliga och raka!
det ska jag vara.... och DU (ja du vet vem) jag gillar dig! så enkelt....

Nu ska jag ha tekniksemester, när jag har lättat mitt hjärta :D

Puss och kärlek

hello, did you miss me? I know I'm hard to resist....

Nu har jag bestämt mig!

Jag ska ha två hela datafria (vet att det heter datOR) kvällar.... jag blir så trött på mig själv, hur denna lilla rosa (ja, jag har en ROSA data ;)  ) maskin ibland tar över mitt liv. Visst jag använder den varje dag, visst det är roligt, visst jag pratar med mina vänner med den. Men vad tusan! Det finns annat i världen också. Ikväll efter dansen ska jag sätta mig i soffan och läsa en bok. Ingen tv ingen dator... Vill ni mig något det närmaste dagarna så får ni ringa! Jag går på tekniksemester. HA!

Nu är det baskemej dags!

Jag konstaterade igår att det är 5 (!) år sedan jag var i London sist och det är på tok för längesedan.
Älskar den staden. måste åka dit. snart!
Tills dess, se och njut:

   


London baby, YEAH!

Fotomodell

Sitter och kollar igenom gamla bilder och slåss av tanken gång på gång. Varför blev jag inte fotomodell?? jag som är SÅ fotogenic....
Håll till godo!

   

ha ha... tur man har självironi!

PanPizza med extra ost...

.... har jag precis flottat i mig. Nyttigt Rebecka, NYTTIGT!

Dagen igår blev trevlig, mycket trevlig, men vad som händer vidare det återstår att se. Tiden får utvisa eller vad är det man säger??
Dock måste det tilläggas att Rebecka klantade till det rejält genom att åka till Halmstad utan sin mobil, vända, hämta mobilen och sen upp igen.... hmm.....tankspridd??
När jag sen berättar det på jobb idag så får jag kommentaren : Det var inte likt dig Rebecka att vara så förvirrad!
O det är det ju inte heller... Det låter mer som något älskade Sophie skulle göra.. hihi.... men jag kanske får sälla mig till hennes klubb nu.

Nog om detta!

Veckan som kommer blir intensiv: Ikväll middag med föräldrarna, tisdag och onsdag dans, torsdag MaryKay hos Suss.
Och sen äntligen helg igen!! Fredag JASON MRAZ på mejeriet i Lund, lördag shopping inför Glamfest med Soffe och Carro och sen blir det nog utgång med Linda på kvällen och Söndag?? Då ska jag sova och vila.... HAHA!

Nähäpp nu måste jag jobba igen...
Ska försöka slänga in lite roliga bilder snart också, det var ju ett tag sedan!

All kärlek till er kära vänner!

fredagkväll

Igår var en händelserik fredag. Först var det tråkigheter på jobb så för att pigga upp oss så åkte jag,Carre och Muqaddas till Laröd och beställde pizza (50min väntan) och sen åkte vi ut till Carres pappas FANTASTISKA hus på Kulla Gunnarstorp. Hade det inte varit för att jag är så mörkrädd hade jag lätt flyttat dit! Eller ja, Carres pappa bor ju där.... men ni fattar vad jag menar ;)
Efter det körde jag och hämtade Linda och sen blev det dans, dans, dans.
Vi fastnade på Harrys eftersom vi kom in gratis där haha.... Och jäklar vad vi dansade... som vanligt! you and me baby!

Idag är det lördag (eller ja, det har faktiskt slagit över till söndag för 21min sedan, men jag struntar i petitesserna och skriver som om igår var idag) och det har också hänt en massa på denna kära dagen.

Vaknade vid 10, kom i säng vid halv sex så det e väl helt okej?, försökte fördjäves att få tag i Linda, men ICKE!
Vi skulle käka lunch. kvart i tolv ringer hon, då har hon äntligen hittat sin mobil som hon ju satt på ljudlöst o gömt under kudden!!
Ner till Stattena, hämta upp bruden, ner till café Alexandra för brunch och sen en lite runda inom Gina innan turen gick vidare mot Höganäs.

I Highnose blev det fika och sen kom lilla Tyra för vi skulle ner på kulturnatten och titta på Pappa och farfar som skulle köra sina gamla mopeder.
Där  kunde man även rida på häst, så det gjorde vi ju såklart... eller ja, Tyra red och jag gick bredvid.
Är hon inte FÖR söt??





Nu har jag precis kommit hem från Linda där vi sjungit kareoke med några av hennes vänner. Mycket trevligt!
jag orkade inte följa med ut idag, utan valde att åka hem till min älskling och gosa och vara riktigt utvilad imorgon ;)
Spännande dag, morgondagen.
Återkommer om det.... tror jag.....

Puss och Godnatt!

Delad vårdnad...?

När det tog slut mellan mig och Johan hade vi som tur var inte så många gemensamma vänner att dela på, dom enda som vi hade känt på varsitt håll innan vi blev tillsammans var ju Sophie och Kitte. Och igår kändes det som om vi hade delad vårdnad på vår vän Soffeloffe....
Jag mötte upp henne i stan för fika vid sextiden (dock blev det inget "sex utanför mitt jobb") och sedan vid halvnio tiden kom Johan och hämtade upp oss och körde mig hem innan han körde vidare med Sophie. HAHA! det blev så tokroligt när jag  vinkade av dom när dom körde... Vardagskomik när den är som bäst!

Nästa helg igen är det dags för mig att ha Soffe... Tillsdess är hon hos sin plastpappa, Christer Dennis Roos...hihi..

Tisdag borde heta t(r)is(t)dag

Idag jobbar jag på Råå. För er som aldrig varit där är det ungefär som Alcatraz var för Al Capone. Man måste vara här och det är nästan omöjligt att fly. Jaja, pappa har iallfall varit här nu och vi har varit på Nanny's och käkat asiatiskt. Mums!!

Just nu är jag ganska trött, både i kropp och själ, och skulle ge ganska mycket för någon som tog hand om mig, lagade lite mat till mig och masserade mina ömmande axlar. haha... men jag får väl gå och träna ikväll istället och mjuka upp min kropp på egen hand. Det går ju faktiskt ganska bra det också!

Jag har attackerat av en massa konstiga, oförklarliga frågor av min hjärna dessa dagarna. Som varför man klaffar bättre med vissa människor än andra. Vad är det som gör att man känner sig dragen till någon, man eller kvinna, vän eller älskande? Och vad är det som gör att man helt plötsligt INTE klaffar längre med någon? hur kan någon man känt länge helt plötsligt inte kännas nära längre? eller varför blir den man älskat så högt helt plötsligt någon som man bara lägger i en byrålåda i sin hjärna och mer eller mindre glömmer bort.... Hur fungerar det igentligen? Mycket kan forskarna förklara, men hur vår hjärna fungerar, där är vi fortfarande ganska clueless. trots att vi flyger till månen och klonar får. Märkligt!

sen har jag även brottats med mindre seriösa frågor... som om humlor bajsar och huruvida min katt verkligen tror att jag står utanför dörren hela dagen tills jag kommer hem igen? 

Usch, nu måste jag ta tag i jobbet och fakturorna igen!
Vi hörs kära vänner!

O har ni några bra svar till mina frågor så skämms inte för att svara på dom! ;)

Puss 

Smiling, happy people...

I lördags var det fest! hos mig, hos Linda, hos nån som hette Oscar eller var det Jesper?? hmmm..... jag VAR nykter!!

Här kommer lite bilder iallafall....

     

Jag,Bex och maria var dessutom väldigt färgkoordinerade. Helt oplanerat, men jäkligt roligt!
kommer bild så snart jag snott några från Rebecka.

Ikväll blir det fika och planering inför 4/10 med Soffe och Carro på waynes... Den kvällen ska bli grym!
Och jag LOVAR Maria, den kvällen bangar jag inte utgång ;)

Jobbet kallar, bussen går, magen kurrar....

See ya!

Älskade Zion!



Stoltare faster får man nog leta efter!
Jag  har utan tvekan dom sötaste brorsbarnen i hela världen...
Becka loves you!

Puss

Hipp Hipp Hurra!!!

Då sitter jag här hos mamma och pappa i Höganäs. Pappa och Fredrik har kört moped med Kullamoppers och jag, mamma, Tyra, Lina och Zion följde med upp till kullaberg för att grilla korv.
Nu är jag placerad här vid datorn och väntar på att släkten ska komma för att fira pappa, som ju fyller 55år idag.
GRATTIS PAPPA!!




I övrigt har veckoslutet varit mycket lyckat... det började bra med en mycket trevlig fredagkväll (dock ingen städning ;)  ) och sen spann det vidare med en härlig lördag med Rebecka. Eller vad sägs om frukost/lunch på Expresso house i norra hamnen, en härlig promenad och tjejsnack på bryggan i den underbara höstsolen och sen vidare hem till mig för mat och tillfixning inför kvällen?? Vi körde en kväll med gamla godingar i stereon, började med GES sen vidare med Freestyle och avslutade tillsist med de gamla hederliga Spice Girls.... Äkta GGGirlpower!
 Tack gumman för en mycket trevlig kväll... O Linda! supermysigt att du oxå kunde komma....

Mamma har bett mig börja fundera över min önskelista, så jag tänkte att jag skulle suga på den karamellen lite och sen återkomma med en liten lista! hihi....

Men nu... dags att byta om innan tjocka släkten kommer och invaderar!

Hej svejs.....

Mamma Mia!



Ikväll är det äntligen dags! Alla har pratat om att jag MÅSTE se MammaMia på bio, så ikväll får det bli så.
Jag, Carre, Muqaddas, Suss och hennes bihang (mor och sambo ;)  ) ska se den efter jobb.
Jag har ju sett originaluppsättningen av musikalen i London och hoppas nu att filmen kan klara motståndet.

På lördag blir det bus hos mig med tjejerna. Vet inte riktigt vilka som kommer men grundstommen är jag och Rebecka. Som vanligt.... haha....

Nä, nu kommer pappsen snart o hämtar mig. Dags för jobb igen.
Var rädda om er!

Arrivaderci!!


Synsams 40års fest i bilder!



Proffssminkning på Face Sthlm.



Synsam Söders tjejer e klara för fest.



Konfrencierna Tobias Carlsson och Maria Öhrman från Let´s dance.
I bakgrunden syns hela globen uppställt som delar av Japan, Frankrike, Cuba, Jamaica och studio 54.



God mat från fyra olika länder.

Åsså lite kändisar:

     

Ja, ungefär så var det! himla trevligt och grymt mycket folk. minst 1500 personer.

Tack för trevlig helg alla kollegor ute i landet!


HAHA! jag ser lite knäpp ut, men observera att tungan sitter där den ska ;)

Puss på er!


Make up store + jag = sant

då sitter man här i hufvudstaden och väntar på att vi ska gå ut och äta.
Kom hit igår och var först iväg på mässan i Nacka strand och köpte in lite bågar innan vi åkte tillbaka till hotellet för att senare på kvällen möta upp med Landskrona och Trelleborg för att gå ut och äta. Trevligt som vanligt... gott gäng är det!
Och ikväll blir vi nog en 10-15 pers som ska försöka få i oss lite maad...
Men först ska jag vila lite tänkte jag. Är lycklig som lyckats få igång internet här på hotellet, men känner att kroppen behöver vila lite...
Inte så innehållsrikt inlägg, men man kan ju inte alltid vara på topp! (det räcker att jag är det imorgon till synsamfesten :D )
Hittade en skitsnygg ögonskugga på make up store här sidan om som jag tror jag MÅSTE köpa.
Den är Rosa. och glittrig. och väldigt Rebecka.
Så får det bli!!
Make up store + jag=dyr affär ;) jag är galet förtjust i deras produkter... men man måste unna sig ibland. kanske är där en snäll själ imorgon som kanske tom kan tänka sig att slänga på lite tjusigt smink på mig inför kvällen. jaja, jag kan ju drömma...

Nää, nu ska förkyldbeckisen vila!
Vi hörs!

Chiao....

Livsviktigt!

Nu har jag gjort något enormt viktigt. Något jag tycker att alla borde göra. Jag har anmält mig till donationsregistret.
Det innebär att om/när jag dör kommer dom kunna använda mina organ och vävnader till att rädda liv. Man kan även välja om de får lov att använda dina organ för forskning.
Det är väldigt enkelt... Det finns broschyrer på apoteket, där man får information och ett litet kort som man fyller i och kan bära med sig i plånboken. Sedan kan man även gå in på nätet och anmäla sig. Samma sak där. Väldigt enkelt!

Så gör en skillnad. Rädda liv. Anmäl er till donationsregistret.
www.livsviktigt.se

Puss o kram

Kan det vara sant?

Sakta tittar han på mig, ler ett lurigt leende och passerar nära mig på övergångsstället. Jag känner mig allmänt ofräsch, där jag dragit på mig lite kläder i mitt sjuka tillstånd för att införskaffa mig lite mjölk och bröd, och inser snabbt att det inte kan ha varit mig han tittade på. Vandrar vidare med tankarna nu riktade mot den inbjudande soffan som väntar mig när jag äntligen kommer hem igen efter min väldigt ansträngande promenad..... 
Och då är han där igen! Står vid min port, blicken fäst vid min och bara väntar.
När jag närmar mig ser jag att han vill säga mig något men jag hör inte vad han säger... Har förkylningen satt sig på öronen eller vad är det frågan om?? Ju närmare jag kommer, dessto mer ringer det i mina öron....
Blundar. Öppnar ögonen igen och allt är vitt!? vänder blicken något mot vänster och förväntar mig att se puddingen stående där...
men icke! Där möts jag av en närbild av Micke Tornving och sakta slår det mig att det var en dröm.... Jag ligger kvar i min svettiga soffa,med flottigt hår och beläggning på tänderna, och inser att feber kan göra konstiga saker med folks drömmar.
Men det är klart, finns han i drömmen finns han ju säkert i verkligheten också...
Så länge tröstar jag mig med den pudding som finns till hands. Magnus Betner. på TV. sexig som få. mmm. kanske inte så illa att va sjuk ibland ändå. Ha, det rimmade.... :)
Nu ska jag sluta feberyra och gå o lägga mig igen.
Host och Hej!


ja. jag kan sätta tänderna i honom. vilken dag som helst. bring him on!

That's just sick!

Halvligger i soffan och zappar runt bland kanalerna i allsjönsro, när jag plötsligt kommer till kanal5 och ser nåt så äckligt så jag fick titta mellan fingrarna (jag kunde ju inte byta kanal, blev ju trots allt lite nyfiken).
Det handlar om rekordförsök och då bland annat en man som ska lyftas upp 60m sittandes i lotusställning. I bara Skinnet!! man får se när han sticker in sina jäkla krokar i skinnet och sen töjer ut skinnet... ÄCKLIGT!

ah, nu börjar det igen... måste ju kolla :P


Bland hundar, kunder, rosor och trenchcoats

Den här fina buketten med rosor fick jag av en god kund i veckan.
Sånt kan verkligen pigga upp en regnig dag. Mitt humör steg flera grader efter detta.


TACK TACK!




I helgen fick jag två nya kompisar: Natcho och Rocky.

 
SÅÅ söta e dom....



Slutligen så var jag även en runda på väla med mamma under helgen.
Skulle köpa en klänning till Synsamfesten men kom hem med en ursnygg Trenchcoat istället.
Fast den har jag ju igentligen mer användning av, så jag får väl snällt leta fram nån gammal trasa tills på lördag hihi..
Här e den:

Puss o kram

sjukling!



Idag e beckisen sjuk... feber och hosta och snörvel!
Typiskt när vi åker till Stockholm om tre dagar, men förhoppningsvis känner jag mig lite bättre tills dess...
fast det e synd om mig... *tyck synd om mig* ( och allt godis och tidningar är mer än välkomna, annars kan jag snart alla såporna utantill)

Back to the sofa now for more Miami Ink... see ya!

RSS 2.0