I'm yours...

Jason Mraz finafina sång e så jäkla bra (o jag vet, den kom redan förra sommaren, o bla bla bla, men jag har upptäckt den i år o tycker den e grym), fantastiskt bra gung o en AMAZING text! för er som inte lyssnat på texten, här kommer ett smakprov:

" I tried to be chill, but your so hot that I melted, I fell right trough the cracks and now I'm trying to get back, before the cool done run out I'll be givin' it my bestest and nothing's gonna stop me put devine intervension. I reckon it's again my turn to win some or learn some. but I won't hesitate no more, no more, it cannot wait, I'M YOURS..."

o sen går det bara on and on... så fin, så sann.... Love it! I september ska jag dessutom se honom live på mejeriet i Lund, tänk att vi fick tag i biljetter! GÖTT!!

dagen som gått har spenderats i Höganäs hos min kära vän Linda o hennes goa pojkar. Det har badats, solats och pratats :)

Men nu e det sängen som kallar, imorgon blir det lite sista minuten shopping med mamma inför inflyttningsfesten på lördag... WIIEEE!!

peace and love!!


helgen i ord och bild

Denna helgen har varit underbar! sol, värme och äran att få umgås med härliga människor. Tack!

Efter en lång dag på jobb i fredags möte jag upp Rebecka i stan och sen bar det av till henne för pizza, tjejsnack och tillpiffning inför kvällen. Vid åtta kom så äntligen min efterlängtade Daniel och hans trevliga polare Andreas och då gick vi över till Mark och Annis för lite förfest innan det var festivaldags.
    

Kvällen avslutades med en tur i pariserhjulet till min stora förtjusning ;)
                                            

Lördagen blev en skön,avslappnad dag. Vi åkte till Margareteberg och solade och badade (ja, jag badade, ni läste rätt!)
sen en liten runda till mamma och pappa för kaffe och bullar i skuggan och sen vidare hemåt igen.
På kvällen hade vi planerat en runda ner på stan, bara gå och strosa och käka på nån mysig resturang.... men när Daniel är med kan vad som helst hända, så på vägen ner till stan kommer han plötsligt på att han vill åka till Danmark.
Så sagt och gjort, sundsbussarna över för romantisk middag ;)



Söndagen var nog ungefär som en söndag ska vara.... jobbade några timmar på förmiddagen och sen åkte jag o Lexus till Höganäs och spenderade eftermiddagen och kvällen hos mamma och pappa.
Solade på en filt, Lexus fick va ute och jaga flugor och allt avslutades med härlig grillad lax med potatis och Tzatsiki... mums!

   


Äntligen!

äntligen nästan klar i min lägenhet!
äntligen snart helg!
äntligen är du snart här!
äntligen ska jag snart ha semester!
äntligen....



Dagens blogg går i modets tecken, min stora passion!



så här chic var jag på jobbet i tisdags, älskar mina jeans med hög midja för att inte prata om mina ursööööta prickiga kilklackspjucks.... som jag fick tjata för att införskaffa dom ;)



och den här fina kreationen har faktiskt min mamma sytt till mig. Tack snälla mamma för den fina fina klänningen!

Nog om mode och mina kläder....
Imorgon blir det festival och lite förfest med Daniel, Andreas, Rebecka och VJ.
Lovely!!

Puss och kram

sunday bloody sunday

vad har hänt idag då? jag har varit på ikea 2(!) gånger. Inhandlat lite smått och gott till köket. riktigt fint blev det nu... lite retroinspirerat! bildbevis kommer senare...

Till helgen är det dags för HBG festivalen, kul! Försöker få en speciell någon att komma ner, men denna någon är aningen svårflörtat haha ;)
Vi får väl se... men kul ska det bli iallafall!

Tänk att det redan är söndag igen, jag fattar inte var helgerna tar vägen. först är det fredagkväll och sen vips: söndag!
Lördagen saknas visst alltid i min kalender. kommer ni ihåg den där boken av Hasse alfredsson:varför är det så ont om Q? jag har gjort en egen bok: Varför är det så ont om lördagar? man kan köpa den på: rebeckasbästabok.nu ;)

Imorgon ska jag träffa min älskade VJ, ska bli mysigt... det är alldeles för långt mellan gångerna vi ses.


Puss o kram

älskade Tyra...

Lördagen började med 4 timmars jobb, sen tog jag bilen och körde till Höganäs. För en gångs skulle vågade jag köra nercabbat, inga regnmoln som lurade på himlen(dom kom visserligen senare, men just då sken solen)
Väl hemma hos mamma och pappa väntade en massa lek med min brorsdotter Tyra. hon gjorde bakelse till faster när jag kom och sen skulle vi titta på pippi, busa och mysa.
En verkligt välbehövlig dag efter en ganska pissig vecka i övrigt. Men snart blir det bättre igen, jag lovar ;)

modelejon precis som faster  regnet kom senare på dagen...  å där satt vi, under paraply, i regnet.  måla sina händer så dom blir fina ;)

Imorgon blir det lite inredningsplanering av kök och hall. Ska försöka ta en tripp till Ikea och hämta inspiration.

För övrigt är jag trött, i behov av semester, puss-sugen och saknig...

Over and out!

HAHA!

så bra gick det för Rebecka med hennes första inlägg... det blev klippt mitt i ett ord!

dags för sängen skulle där stå.
behöver jag säga att jag är nybörjare ;)

God natt!

jaha..

har alla andra ska jag väl inte vara sämre... min alldeles egna blogg!
vad jag ska fylla den med vet jag igentligen inte, men vi får väl se, tankar och funderingar är ju aldrig fel.

Ikväll har jag försökt komma lite iordning i min lägenhet, spelat hög musik, mimat i speglen och känt mig allmänt upponer....
Livet är verkligen en bergodalbana och just nu vet jag inte om jag är på väg upp eller ner men det kittlar lite spännande i magen iallafall :)

nä dags för sä

RSS 2.0